Gündem

20’Lİ YAŞ AKIMI 

20’Lİ YAŞ AKIMI 
06-05-2021 10:50

 

SOSYAL MEDYADA BAŞLAYAN 20`Lİ YAŞLARA AİT FOTOĞRAF PAYLAŞMA AKIMINA TOKATLI İSİMLER DE KATILDI. TOKATLILAR, TWİTTER HESAPLARINDAN GENÇLİK YILLARINA AİT KARELERİNİ PAYLAŞTI.

 

Yirmili yaşlar challenge (meydan okuma) akımı dün ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarında görülmeye başlanmasıyla birlikte merak konusu oldu ve bu akım sosyal medyanın yeni trendi haline geldi. Televizyondan müzik dünyasına kadar pek çok ünlü isim 20liyaşlarchallenge akımına dahil oldu.

20`li yaş challenge olarak bilinen bu akım için arşivdeki fotoğraflar araştırılmaya başlandı. Instagram ve Twitter`da gündem olan ‘20`li yaşlar challenge` akımına ünlüler kadar siyasetçiler de ilgi gösterdi.

20’Lİ YAŞLAR CHALLENGE NE DEMEK?

Challenge (meydan okuma) akımı başta Instagram olmak üzere sosyal medya mecralarında devam ediyor. Challenge akımında kullanıcılar, bir konsept belirleyerek, yakın arkadaşlarını da bu akıma davet ediyor.

TOKATLILARIN 20’Lİ YAŞLARI

Bu akım ülke genelinde olduğu gibi Tokat’ta da ilgi gördü. Tokat’ın tanınan simaları hesaplarından gençlik fotoğraflarını paylaştı Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ile oldukları bir fotoğrafı paylaşarak, “Yıl 1998...Hukuk Fakültesi yıllarımız. Reisimizi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Marmara Üniversitemizde misafir ettiğimiz bir program sonrası çekilen güzel bir an…” notunu paylaştı.

Ak Parti Tokat İl Başkanı Dt. Cüneyt Aldemir, 20Li yaşlarının sonlarına doğru kürsüde yaptığı bir fotoğrafı paylaştı. Ak Parti Tokat Eski İl Başkanı Metin Polat ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte oldukları iki ayrı zamandan iki ayrı fotoğraf paylaşara, “Seninle başladık seninle yola devam...” diye yazdı. MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ise bu akım kapsamında askerlik fotoğrafını paylaştı. Bir diğer 20li yaşlar fotoğrafı ise Tokat basınından geldi. Bu akımla birlikte geçmişe olan özlem bir nebze de olsa giderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER